VERSLAG EINDESEIZOENSACTIVITEIT 08/07/2017

8 juli 2017. Een stralende zon daalde neer op de drukke Mechelse binnenstad. Het stadscentrum was vandaag niet alleen het schouwtoneel van de jaarlijkse kermis, de Mechelse scheidsrechters met partners en kinderen mochten er ook hun golfskills tonen.

Om 13u was het immers verzamelen geblazen voor een 25-tal KMSV’ers. Na het wachten op enkele laatkomers (spoorwegovergang, De Lijn, de kinderen, geen parking, … enfin de traditionele excuses 😊), kon de sessie City Golf beginnen. Er werden netjes twee groepen gevormd: vaders, moeders en kinderen in één groep, onder leiding van een sympathieke jongedame. Vrijgezellen en andere gezelligaards in een andere groep onder leiding van Janko, nota bene zelf voetballer in onze provincie.

Van de Grote Markt trokken we naar parken en steegjes waar zelfs onze geboren en getogen Mechelaars nog nooit van hadden gehoord. En ondertussen sloegen we op een golfballetje… de ene al wat succesvoller dan de andere. Maar het was wel puur plezier voor jong en minder jong!

Na het golfen was er tijd voor een gezellig terrasje alvorens de trots van Mechelen, de Sint-Romboutstoren te beklimmen. 97,50 meter en 538 treden: een heus huzarenstukje. De groep geraakte echter zonder grote cardiologische problemen boven.

Om 18u trok de eindeseizoenskaravaan naar Leest waar we in (of beter buiten) de kantine van Leest United vol ongeduld wachtten op de live gebakken steenovenpizza’s. Na de alweer interessante speech van onze voorzitter doken de ruim 35 kinderen en ouders een spetterende Italiaanse avond in: op de tonen van Eros Ramazzotti en Toto Cutugno smulde iedereen van de pizza’s, met liefde gebakken door Hans van Ardore. Onze goede vriend Ben had dan weer voor heerlijke crème glace gezorgd, de perfecte afsluiter van een geslaagde dag.

Bedankt aan alle aanwezigen! De afwezigen hadden spreekwoordelijk opnieuw ongelijk maar zij zullen dit zeker kunnen goedmaken tijdens een volgende editie.

Een speciale dank aan het tandem Julie & Julie die “achter den toog” voortreffelijk werk verrichtten.